Évértékelő a Bólyi Polgárőr Egyesületnél

2019. február 09. 20:55
Évértékelő a Bólyi Polgárőr Egyesületnél

Együttműködő partnerek képviselői és támogatók részvételével szervezett évértékelő tájékoztatót a Bólyi Polgárőr Egyesület 2019. február 7-én.

A rendezvényen Peti József, az egyesület elnöke beszámolt az elmúlt négy év munkájáról, gazdasági helyzetéről. A beszámoló után a Baranya Megyei Rendőr-főkapitány Gulyás Zsolt r. ezredes mutatkozott be. Ezt követően Hargitai János országgyűlési képviselő beszélt az ország és a térség közbiztonságról, majd Garamvári Gábor r. ezredes, mohácsi rendőrkapitány, a mohácsi és bólyi járások közbiztonságát elemezte. Továbbiakban, a Mohácsi Katasztrófa Kirendeltség vezetője, Sólya Gábor tű. alezredes, méltatta az egyesület munkáját, hozzáállását a feladatokhoz. Az évértékelő rendezvényen Cseh László a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetségének elnöke a polgárőr feladatokról számolt be, kiemelten és elismerően szólt a Bólyi Polgárőr Egyesület és annak elnökének kiemelkedő munkájáról és hozzáállásáról. Végezetül Hárs József, Bóly város polgármestere köszönte meg a polgárőrök munkáját, kiemelve a járőr szolgálatok fontosságát és azok hatékonyságát.
A beszámolók és hozzászólások után a helyi Polgárőr Egyesület elnöke Peti József bejelentette a rendezvény résztvevőinek, hogy megalakult a lovas csoportjuk, mellyel az egyesület munkájának még nagyobb eredményessége várható.