Innovatív kezdeményezés a BPSZ-nél

2019. március 28. 17:04
Innovatív kezdeményezés a BPSZ-nél

A 21. század elvárásainak megfelelően e-learning képzést és vizsgáztatást vezetett be a Budapesti Polgárőr Szövetség. 2019. március 28-án, a Budapesti Polgárőrség központi irodájában, az e-learning oktatás, képzés, vizsgáztatás fejlesztés első lépéseként 11 új budapesti polgárőr tett alapismereti vizsgát. 

E-learning képzésen a budapesti polgárőrökAz e-learning olyan számítógépes hálózaton elérhető képzési forma, amely biztosítja a hatékony tanítási-tanulási folyamatokat, optimalizálja az ismeretátadási, tanulási módszereket, és - megszervezve a tananyagot, a tanulói forrásokat, a kommunikációt és az interaktív számítógépes oktatószoftvert - egységes keretrendszerbe foglalva hozzáférhetővé teszi a tanulók illetve oktatók számára.
A most megtartott e-learning képzés a virtuális informatikai háttér igénybevételével újszerű módon tartották meg az oktatást és a vizsgáztatást a Budapesti Polgárőrségnél.
Kardos Pál
, az Országos Polgárőr Szövetség megbízott oktatási elnökhelyettese kiemelte: A március 28-i vizsgán az e-learninges képzés és számonkérés segítségével mind a 11 polgárőr sikeres vizsgát tett.