A soproni polgárőrök segítik a tataiakat

2019. február 18. 12:09
A soproni polgárőrök segítik a tataiakat

A Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség területén működő 3 darab gépjármű felderítő berendezés egyik tulajdonosa és üzemeltetője a Soproni Polgárőr Egyesület, melyet a Komárom-Esztergom megyei Tatai Önkéntes Bűnmegelőző Polgárőr Egyesületnek adományozta. Olyan megye egyesületének, ahol még nem volt egyetlen ilyen berendezés sem.

Rezes Róbert a Tatai Önkéntes Bűnmegelőző Polgárőr Egyesület elnöke megkereste Török Lászlót a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség alelnökét és felkérte, hogy egy egységgel vegyenek részt a február 14-én, Tatán rendezendő közlekedésbiztonsági akcióban. A részvételre a Soproni Polgárőr Egyesület gépjármű felderítő Csoportja lett kijelölve, akik egyben átadták a felújított berendezést használatra a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség képviselőjének.
A Tatai Rendőrkapitányság által szervezett akcióban a felállított kettő ellenőrzési helyen az 1315 darab gépjárművet ellenőriztek, ebből 4 olyan autót találtak, amelyik műszaki vizsgával nem rendelkezett. A gépjárművek vezetőivel szemben a hatóság eljárást indított – közölte Török László.