Értékelték a kiemelt program végrehajtását

2018. november 08. 21:47
Értékelték a kiemelt program végrehajtását
A Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program megvalósításában együttműködő szervek szakmai értekezletüket a Győri Rendőrkapitányságon tartották.
Váczi Attila rendőr alezredes, a Győri Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte a Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program 2017-2018. évi megvalósítását értékelő fórum résztvevőit 2018. november 6-án délután. A kapitányságvezető értékelte az együttműködő szervezetekkel, kiemelten a polgárőrséggel történt összefogás elmúlt évi eredményeit. Kiemelte, hogy a rendőrség munkáját stratégiai partnere, a polgárőrség nagymértékben segíti főként a prevenció területén. Hangsúlyozta, hogy a polgárőrök munkájuk mellett, önkéntesen, a szabadidejük terhére végzik feladataikat.
Csaplár Zoltán a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség elnöke értékelőjében megköszönte a rendőrség segítségét a polgárőrség programjának megvalósításában, és kiemelte az önkormányzatok szerepét a társszervek összefogásában. Az értekezleten résztvevők meghatározták a jövőbeli szakmai együttműködés kereteit, azon belül is az adventi és karácsonyi időszak bűn- és baleset-megelőzési feladatait.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság