XX. Polgárőr Bál

2018. március 10. 13:07
XX. Polgárőr Bál
Huszadik alkalommal rendezték meg a Polgárőr Bált Nyíradonyban, amin - az előző évekhez hasonlóan – idén sok prominens vendég vett részt.

Március 3-án, immár 20. alkalommal rendezték meg Nyíradonyban a Polgárőr Bált, melyen részt vett Tasó László országgyűlési képviselő, Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei közgyűlés alelnöke, Asztalos János rendőr alezredes, a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság vezetője, Páll János rendőr főhadnagy, Nyíradony őrsparancsnoka, Verdes Jánosné dr., a Nyíradonyi Járási Hivatal vezetője és Kondásné Erdei Mária, Nyíradony város polgármestere.
Tasi Sándor a köszöntőbeszédében hangsúlyozta, hogy a közbiztonság és a közrend védelme érdekében a továbbiakban is nagy szükség van a polgárőrök munkájára. Elmondta, hogy ő is polgárőr, és a lehetőségekhez képest a megyei közgyűlés is támogatja a szervezet munkáját. Ezután Asztalos János r. alezredes  köszönte meg az együttműködést és hangsúlyozta, hogy az ötös skálán elért 4,72 százalékos eredmény eléréséhez nagymértékben  hozzájárul a polgárőrség munkája. Páll János főhadnagy ott folytatta, ahol a kapitány befejezte. Megköszönte a közös munkát és nyomatékosította, hogy a továbbiakban is a közös sikerekre építve kíván együttműködni a polgárőrökkel.
A rendezvényt üdvözölte dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke is, aki az elkövetkezendő időszakra sikeres munkát kívánt.