Támogatás Kárpátaljának

2019. február 12. 20:26
Támogatás Kárpátaljának
Tapasztalatcsere és a kapcsolatok bővítése érdekében fogadták a Nógrád megyei Héhalomban a kárpátaljai Tiszacsoma polgármesterét illetve az őt elkísérő polgárőröket.

Héhalom polgárőr polgármestere Bakos József február 2-án vendégül látta testvértelepülésük, a kárpátaljai Tiszacsoma polgármester asszonyát Kovács Szvetlanát valamint a polgárőrség képviselőit. A megbeszélésen részt vett Vass Miklós a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke is.
Ruházattal segítik a Nógrád megyei polgárőrök a kárpátaljai polgárőröketA baráti beszélgetés és tapasztalatcsere alkalmával Bakos József és Vass Miklós a tiszacsomai ifjú polgárőröknek egy számítógépet, a közterületi járőrszolgálatot ellátó polgárőröknek pedig ruházatot illetve felszerelést adott át, melyet Kovács Szvetlana vett át. A Nógrád megyei település vezetése további együttműködésről és támogatásáról biztosította a testvértelepülésük polgármesterét és a testület polgárőr tagjait. Vass Miklós bejelentette: nyáron szeretettel várnak néhány tiszacsomai ifjú polgárőrt a nyírjesi ifjúsági táborukba, ahol megismerhetik majd a magyar rendőrség, katasztrófavédelem, büntetés-végrehajtás, honvédség illetve a NAV munkáját.