Évet értékeltek Piliscsabán

2018. december 06. 09:59
Évet értékeltek Piliscsabán
Ünnepélyes évértékelő közgyűlést tartott december elsején a Piliscsabai Polgárőr Egyesület, ahol külön köszöntötték a 25 éves szolgálati viszonnyal rendelkező tagokat.

Az ünnepségen részt vett dr. Bilisics Péter a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Szigeti János rendőr alezredes, rendőrkapitány, Koczka Gábor rendőr alezredes, őrsparancsnok, Farkas András polgármester, Bácskai Beáta alpolgármester, Styevola István képviselő és az egyesület több támogatója is.
A megjelentek először meghallgathatták az elmúlt tizenkét hónap szakmai és pénzügyi beszámolóját, majd jutalmak átadására került sor. Platsek Károly az egyesület elnöke a Pest Megyei Polgárőr Szövetség arany fokozatú elismerését, míg Simon Gyula az Országos Polgárőr Szövetség a Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatú kitüntetését vehette át dr. Bilisics Pétertől, majd külön köszöntötték a 25 éves tagsággal rendelkező polgárőröket.
Az egyesület eredményes és magas színvonalú működését elismerendő, a megyei szövetség nevében dr. Bilisics Péter 250 ezer forint összegű támogatást adott át, melyet a Piliscsabai Polgárőr Egyesület a saját működésére fordíthat.