Farsangi mulatságot biztosítottak

2019. február 25. 21:33
Farsangi mulatságot biztosítottak
A hagyományoknak megfelelően idén is megtartották Budaörsön a"Herman" farsangot, melynek biztosítására felkérést kaptak a polgárőrök.

Rengetegen érkeztek február 23-án a rendezvényre kb. 800 fő, ahol színvonalasabbnál, színvonalasabb produkciókat láthattak az érdeklődök.
A parkoló helyek véges kapacitása megnehezítette a helyszín megközelítését, bár rendkívüli esemény nem történt, de egy apró figyelmetlenség okán a figyelmes polgárőrök intézkedésére volt szükség. Egy üres sebesség állásban hagyott, kézifék nélkül parkoló autó önálló útra kelt, ezt észleve rögzítésre került a jármű és a hangosbemondón keresztül értesítve lett a tulajdonosa, aki megköszönte a segítségadást és immár megfelelően állt vissza a parkolóba. Az épület belső rendjére figyelő polgárőrök sem maradtak izgalmak nélkül, amikor a fergeteges táncmulatság közben egy személynek a térde kifordult és a sérülthez mentőt kellett hívni.
A Pest Megyei Polgárőr Szövetség Készenléti és Ellenőrzési Egység valamint a Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesület tagjai közösen 16 fővel 15 óra és 22 óra között példásan látták el a feladataikat.