Közösen járőröztek (+ video)

2018. november 07. 21:17
Közösen járőröztek (+ video)

Az ünnepi hosszú hétvégén rendőrök és polgárőrök láttak el együtt szolgálatot Szekszárdon.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhásai és az Országos Polgárőr Szövetség Tolna Megyei Szövetségének polgárőrei 2018. november 3-án közösen láttak el járőrszolgálatot Szekszárdon. Az ellenőrzés megkezdése előtti reggeli eligazítást dr. Pilisi Gábor r. ezredes, kapitányságvezető és Szabácsi Szabolcs r. alezredes, a Közrendvédelmi Osztály vezetője tartotta. Mindketten hangsúlyozták a polgárőrökkel közös munka és a szoros együttműködés fontosságát.
A Tolna Megyei Polgárőr Szövetség 20 fővel és tíz gépkocsival vett részt a rendőrökkel közös járőrözésben, ott volt Széles János, a Tolna Megyei Polgárőr Szövetség, valamint Bakodi Róbert, a Szekszárdi Polgár Egyesület elnöke is.

A közös szolgálat apropóját az ünnepi hosszú hétvége, továbbá a szüret befejezésével kiürülő tanyavilág ellenőrzése adta. A nap első felében a szekszárdi temetők, valamint a bevásárlóközpontok környékén járőröztek a rendőrök és a polgárőrök. A délután folyamán pedig a szekszárdi tanyavilágot és szőlőhegyet ellenőrizték.

Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság