Széles János 60!

2018. október 28. 00:33
Széles János 60!

Dunaföldváron gyűltek össze az Országos Polgárőr Szövetség elnökségi tagjai, hogy egy rapid értekezlet után - ahol megbeszélték az aktuális problémákat - születésnapja alkalmából felköszöntsék Széles Jánost, a Tolna Megyei Polgárőr Szövetség elnökét.

A köszöntő beszédeket Markos György, az OPSZ elnökhelyettese egy kis múltidézéssel kezdte, majd az ünnepelt vette át a szót.
– Örömmel dolgozok olyan emberek között, akik önszántukból, ingyen és bérmentve végzik a munkájukat a közösségért – mondja Széles János. – Nekünk, megyei elnököknek az a dolgunk, hogy összetartsuk a polgárőröket. Köszönöm, hogy az OPSZ elnöke és elnöksége elismeri a Tolna megyei polgárőrök munkáját.
– Valamennyien tudjuk, hogy Széles János egyénisége színes, egyedi és megismételhetetlen – kezdi a köszöntött méltatását dr. Túrós András az OPSZ elnöke. – A vitalitása, aktivitása, szókimondása fantasztikus. Széles János egy kitűnő ember, jó személyiséggel rendelkezik és a polgárőr tevékenységét elismerésre méltóan végzi.
Széles Jánost dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter aranygyűrű elismerésben részesítette, dr. Túrós András pedig a Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatával tüntette ki.