Felhívás akadémián való részvételre

2015. augusztus 24. 14:03
Felhívás akadémián való részvételre
FELHÍVÁS az OPSZ és Megyei Polgárőr Szövetségek Felügyelő Bizottságai vezetőjének és tagjainak!

2015. augusztus 31-től 2015. szeptember 04-ig szervezi meg az OPSZ az Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanárainak közreműködésével Pilisszentkereszten a Polgárőr Akadémia IV. kurzusát. A beiskolázható keretlétszám nem került még teljes mértékben betöltésre ezért ezúton fordulunk sürgős felhívással a Polgárőrség Felügyelő Bizottságainak vezetőihez és tagjaihoz, hogy legkésőbb augusztus 26-án 12.00 óráig még jelentkezést várunk és elfogadunk a Polgárőr Akadémia kurzusára.

A részvétel költségeit (szállás, étkezés, oktatás) az OPSZ viseli, a jelentkezőknek az utazást kell és a munkahelyi távollétet saját maguknak rendezni.

Az oktatás tematikája és órarendje a polgárőrség gazdasági tevékenységéhez igazított ezért kizárólag csak felügyelő bizottságok vezetőinek és tagjainak a jelentkezését várjuk!

A jelentkezéseket a következő e-mail címre kérjük: cserel@orfk.police.hu.

A jelentkező személyek adatai, amit szükséges megadni: név, születési hely, idő, lakcím, telefon és e-mail elérhetőség, legmagasabb iskolai végzettség, szállás igény, mely polgárőr szervezet tagja, ott betöltött tisztség.

Budapest, 2015.08.24.

Csere László
OPSZ adminisztratív igazgató