Jelentkezési Felhívás

Esemény időpontja: 2016. május 02. 08:00
Jelentkezési Felhívás
Az Országos Polgárőr Szövetség felhívással él a Megyei Polgárőr Szövetségek és Polgárőr Egyesületek vezetőinek, polgárőr tagjainak a Polgárőr Akadémia VIII. kurzusára való jelentkezésre.

FELHÍVÁS
A Megyei Polgárőr Szövetségek és Polgárőr Egyesületek vezetőinek és polgárőr tagjainak

Az OPSZ 2016. május 02-től 2016. május 06-ig szervezi meg az Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanárainak közreműködésével Pilisszentkereszten a Polgárőr Akadémia VIII. kurzusát.
A beiskolázható keretlétszám 30 fő.
A képzésre a megyei szövetségek elnökei javaslata alapján kerülnek beiskolázásra a polgárőr hallgatók.
Néhány szabad hely még van a kurzuson, ezért közvetlen jelentkezést is elfogadunk. A szabad lehetőségekre a jelentkezések beérkezési sorrendjében tudunk hallgatókat beiskolázni. Legkésőbb április 27-én 12.00 óráig várjuk a jelentkezést a Polgárőr Akadémia VIII. kurzusára.
A részvétel költségeit (szállás, étkezés, oktatás) az OPSZ viseli, a jelentkezőknek az utazást kell és a munkahelyi távollétet saját maguknak rendezni.
Az oktatás tematikája és órarendje a polgárőrség tevékenységéhez igazított.
A jelentkezéseket a következő e-mail címre kérjük: csora.gyorgy@freemail.hu
A jelentkező személyek adatai, amit szükséges megadni: név, születési hely, idő, lakcím, telefon és e-mail elérhetőség, legmagasabb iskolai végzettség, szállás igény, mely polgárőr szervezet tagja, ott betöltött tisztség.

Budapest, 2016. 04. 18.
Tisztelettel:
Csere László
OPSZ adminisztratív igazgató