Suzukikat vásárolt az OPSZ (+fotók)

2015. október 17. 12:12
Suzukikat vásárolt az OPSZ (+fotók)

Az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, dr. Túrós András, és az OPSZ Elnöksége – amellett, hogy számos polgárőr egyesület pályázatok révén vadonatúj gépkocsikat vehet át –, igyekeznek azokon az egyesületeken is segíteni, amelyek nem pályázhattak, vagy éppen nem nyertek. A Suzuki Magyarország Zrt. hatékony támogatásával, jutányos áron jutott hozzá két Suzuki SX-4 típusú személygépkocsihoz az OPSZ, amelyeket felújítva, felmatricázva adtak át október 14-én Budaörsön, a Suzuki Világ autókereskedésben Püspökladány és Zalakoppány polgárőreinek.

A hófehér autót a Városi Polgárőrség Püspökladány egyesület vezetője, Faragó Zoltán vehette át. Jellemző, hogy az Önkormányzat – Rendőrség – Polgárőrség együttműködő hármasát mintegy demonstrálva, a bensőséges ünnepségen jelen volt Dombi Imréné, Püspökladány polgármestere és Aranyi István r. ezredes, a Püspökladányi Rendőrkapitányság vezetője is. A kocsi kulcsát és forgalmi engedélyét dr. Túrós András, az OPSZ elnöke képviseletében Markos György, az OPSZ külkapcsolati elnökhelyettese és Kolozsi József, az OPSZ gazdasági elnökhelyettese adta át Tóth Péter, a Magyar Suzuki Zrt. kereskedelmi igazgatója és Zsákai Ádám flottaigazgató jelenlétében. Markos György azt emelte ki: nagyon jó helyre kerül ez a jármű, olyan településre, ahol sokat tesznek a köz biztonságáért. Vigyázzanak rá, szolgálja ez a gépkocsi is a Püspökladányban élők biztonságát, bel- és külterületeken egyaránt.

Autót ad át Markos György, az OPSZ külkapcsolati elnökhelyettese
Autót ad át Markos György, az OPSZ külkapcsolati elnökhelyettese (további képek a Fotóalbumban)

A hófehéret egy zöld színű Suzuki váltotta, ezt Zalakoppány polgárőrei – Hetényi Ferenc, ifj. Hetényi Ferenc és Nagy Győző – vehették át. Kolozsi József ezúttal azt emelte ki: Magyarország Kormánya támogatásának is köszönhető, hogy az OPSZ-nek lehetősége volt e két gépkocsit megvásárolni. Köszönet a Suzuki Magyarország Zrt-nek a segítségért, a jutányos árért!

Mint megtudtuk, Püspökladányban és Zalakoppányban is bensőséges ünnepségen helyezik majd szolgálatba a két járművet.

T. Z.
Fotó: Sebestyén Jenő

Kapcsolódó Fotóalbum: 15-10-14 Suzuki átadás Budaörs