koordinációs értekezlet a lovasoknál

2020. január 23. 14:29
koordinációs értekezlet a lovasoknál
Váratlan bejelentéssel kezdődött a lovas és polgárőrök január 18-án, Lakiteleken, a Népfőiskolában megtartott koordinációs értekezlete.  

Felszabadult hangulatban és konstruktívan zajlott az OPSZ Lovas és Kutyás Tagozat megyei koordinátorainak értekezlete múlt héten a Lakitelek Népfőiskolán, annak ellenére, hogy dr. Rácz Adrienn, a Tagozat elnöke szomorú hírt jelentett be. Miszerint hivatali elfoglaltsága és édesanyai kötelességei mellett a továbbiakban nem tudja megfelelő színvonalon ellátni a pozícióval járó feladatokat. 
Miután dr. Rácz Adrienn biztosította az egybegyűlteket, hogy mint leendő elnökségi tag – és a frissen összeálló operatív csapat munkatársa – továbbra is számíthat a tagozat a segítségére. Molnár Zoltán, az OPSZ Lovas és Kutyás Tagozatának elnökhelyettese, miután megköszönte Adrienn fáradhatatlan munkáját elmondta, hogy mindent megtesz a gördülékeny átmenet biztosításáért, majd értékelte a kutyás polgárőröket érintő 2019-es eseményeket és ismertette terveit a 2020-as évre. Kecskésné Gábor Henrietta röviden felvázolta a tagozati állásfoglalást lovas polgárőreink sporttevékenységével kapcsolatban, majd a megyei koordinátorok ismertették elképzeléseiket, kéréseiket és tették fel kérdéseiket. Az ebédszünet után pedig vidám hangulatú kommunikációs tréning következett Nikoletti Petra vezetésével.

 

 

,