Köszönet a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetségnek

2016. július 12. 15:29
Köszönet a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetségnek
Írásban mondott köszönetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága Baja Kirendeltségi Főosztály Rendészeti Osztály 3. a kiváló és hatékony együttműködésérért a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetségnek.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága Baja Kirendeltségi Főosztály Rendészeti Osztály 3.
6500 Baja, Csermák M. tér. 15.; Tel.: (79) 423-753

Dr. Fekecs Dénes
Elnök Úr
részére

Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség
Kecskemét
Bajcsy-Zsilinszky krt. 2.
6000

Tisztelt Elnök Úr!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága Baja Kirendeltségi Főosztály ezúton mond köszönetet a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség Kisszállási Polgárőr Egyesület munkatársainak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága Baja Kirendeltségi Főosztály Rendészeti Osztály 3. -nak nyújtott segítségért a Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló 201 0. év i CXXII. törvény 13. § (6) bekezdésben foglalt feladatainak ellátása során – ezen belül a 2016.06.07 -én végzett jövedéki ellenőrzés jogszerű, egységes elvek alapján végrehajtott elvégzésében tanúsított kiváló és hatékony együttműködésérért, melynek során a Kirendeltségi Főosztály munkatársai 466 320 szál, adózás alól elvont dohányterméket foglaltak le.
A Kirendeltségi Főosztály továbbra is bízik a konstruktív együttműködés lehetőségében és sok sikert kíván a Szövetség munkatársainak a feladatainak ellátásához.

Baja, 2016. június 27.
Kónya István pénzügyőr főhadnagy, főosztályvezető

Eredeti levél ide kattintva olvasható