Főkapitányi díjat kaptak a Baranya megyei polgárőrök

2020. június 10. 14:10
Főkapitányi díjat kaptak a Baranya megyei polgárőrök
A koronavírus-járvány miatt sajnos elmaradt a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetségének március 21-re tervezett évértékelő közgyűlése, így az elismerések átadása is. Dr. Gulyás Zsolt rendőr ezredes a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője ezért 2020. június 8-án a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tanácstermében adta át a rendőrséget segítő, együttműködő, példamutató munkáért a főkapitányi elismeréseket.   
 

A főkapitány elismerésben részesítette Kirchner Tibort a Nagytótfalui P.E. tagját, Varga Józsefet a Királyegyházai Polgárőr és Ö.T.E. elnökét, Lankovics Szilárdot a Polgárőrség Kertvárosért P.E. tagját, Ratting Lászlót a Mecsek P.E. tagját valamint Lestyán Andrást a Bólyi P.E. tagját.
Dr. Gulyás Zsolt rendőr ezredes köszönetét, tiszteletét és a nagyrabecsülését fejezte ki a Baranya Megyei polgárőröknek. Mert amit a polgárőrök tesznek az a tiszteletet és a nagyrabecsülést vívja ki mindenki szemében, hiszen önkéntesen vállalnak szolgálatot a köz érdekében. 


Jutalmazott Baranya megyei polgárőrök. Középen, fehér ingben Cseh László, a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetségének elnöke