Motoros polgárőrök osztottak húsvéti ajándékokat

2016. március 29. 22:12
Motoros polgárőrök osztottak húsvéti ajándékokat
A baranyai motoros polgárőrök a Kökényi Polgárőr Egyesülettel közösen segítették és biztosították a már hagyományos pécsi Húsvéti Nyuszis Gurulást.

Motoros polgárőr ad csokinyulat az utcán járó gyerekeknekMotorosok gyűltek össze 2016. március 26-án, Nagyszombaton, hogy Húsvét alkalmából együtt guruljanak Pécs utcáin. Az eseményt rendőri felkérésre a polgárőrök is segítették. A kitalálóknak egyrészt szezonnyitó illetve szezonzáró motoros felvonulás volt a célja, amit kiegészítette csokoládé nyuszik és tojások osztogatásával, hogy a járókelőknek, ezzel kívánjanak boldog Húsvétot. A motoros felvonulást sok gyermek, többek között a Pécsi Gyermekklinika betegei és a Pécsi Családok Átmeneti Otthonának lakói is végig nézték. Sok gyermek arcára csalt mosolyt a motorosok által osztott ajándék.

Köszönöm szépen a Polgárőrségnek, hogy szólt a mai nappal kapcsolatosan – mondja a programon résztvevő ifjú polgárőr - Jó volt látni azt a sok mosolygós gyermekarcot, amikor meg kapták az ajándékot. Nekem legjobban a Gyermek Klinika tetszett, mert azok a gyerekek, akik nem tudják az ünnepeket otthon tölteni valami oknál fogva, azokat is láttuk mosolyogni. Örülök, hogy mindenhol örömmel fogadták a polgárőröket.