Évzáró taggyűlés Magyarbánhegyesen

2016. február 05. 20:08
Évzáró taggyűlés Magyarbánhegyesen

A Magyarbánhegyesi Polgárőr Egyesület 2016. január 30-án tartotta szokásos évzáró összejövetelét.

A rendezvényen részt vett Nagy Lajos rendőr alezredes, a Mezőkovácsháza Rendőrkapitányság megbízott vezetője, Szőke János rendőr százados, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság alosztályvezetője, Gyarmati Sándor, a Békés Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Kovács Péter, a Mezőkovácsházi Polgárőrség elnöke, valamint Páger Károly önkormányzati képviselő.

Először Rátóti István elnök számolt be a Polgárőrség 2015. évi tevékenységéről, majd Gyarmati Sándor megyei elnök köszönte meg a polgárőrök önzetlen munkavégzését. A 2015. évi tevékenység alapján nagyon jónak ítélte az egyesület munkáját. Elismerését fejezte ki a példaértékű, színvonalas beszámolóhoz, mely követendő példaként állított a többi egyesület felé, majd beszélt a Polgárőrség előtt álló feladatokról.

Ezt követően Nagy Lajos rendőr alezredes köszönte meg a nagyszámú közös szolgálatokat, és a Rendőrségnek végzett kimagasló segítséget. Páger Károly önkormányzati képviselő is megköszönte a polgárőrök munkáját, melyet a település biztonsága érdekében végeztek. Biztosította az egyesület tagjait, hogy ebben az évben is számíthatnak az önkormányzat anyagi és erkölcsi támogatására.

Ezután jutalmak átadása került sor, majd kötetlen beszélgetés mellett egy ünnepi vacsorát fogyasztottak el.