Polgárőrök találták meg az eltűnt kamaszt

2016. február 10. 22:22
Polgárőrök találták meg az eltűnt kamaszt

Kedden este háromnegyed tizenegy előtt néhány perccel, Békés – Dánfokon a polgárőrök megtalálták azt az eltűnt iskolás fiút, akit a Rendőrség és a Polgárőrség nagy erőkkel keresett.

2016. február 9-én nem ment haza tanítás után az a 13 éves fiú, aki a Békés városban működő dr. Hepp Ferenc Általános Iskola tanulója. Miután családja este 8 óráig hiába kereste, a rendőrség segítségét kérték. A rendőrök azonnal a megszervezték a gyermek keresését, amibe bekapcsolódott a Békési Polgárőrség két gépkocsizó járőre is. A rendőrség és a polgárőrség közös munkájának meg lett az eredménye, hisz szerencsére épen és egészségesen megtalálták az eltűnt iskolás fiút.
Mint azt Gyarmati Sándor, a Polgárőrség megyei elnöke elmondta, a rendőrséggel közösen egész este járőröztek, különböző helyeket ellenőriztek Békés területén, és este 22:40 óra után Dánfokon, a part oldalában látták meg a fiút, aki elmondta, hogy Dobozról gyalogolt be a gát mentén.

Mint megtudtuk, a Rendőrség és a Békési Polgárőrség is két-két autóval indult a fiú keresésére. A négy gépkocsival szisztematikusan fésülték át a várost és annak környékét. Az elcsatangolt fiút Virág István és járőrtársa Stéfán Mihály polgárőr fedezte fel, aki Dánfokon, az üdülőcentrum oldalán, a gát mellett sétált.