Rászorulókat támogat a Békéscsabai Városi Polgárőrség

2021. december 22. 21:46
Rászorulókat támogat a Békéscsabai Városi Polgárőrség
Rászoruló családokat támogat a Békéscsaba Városi Polgárőrség Egyesület. A kezdeményezést évek óta támogatja dr. Ferenczi Attila, aki idén többek között mikuláscsomaggal lepte meg a gyerekeket.

Idén is megszervezték a "Jót tenni" elnevezésű karitatív akciót a Békéscsabai Városi Polgárőrség irodájában. A polgárőrség dr. Ferenczi Attila főorvos, önkormányzati képviselő, a József Attila lakótelepi részönkormányzat elnökének a támogatásával és személyes közreműködésével valósulhatott meg az akció. A rászoruló családok részére tartós élelmiszerekből álló csomagokat, a gyermekek részére pedig cipődobozos ajándékot és mikuláscsomagot adtak át.

Azoknak a rászoruló családoknak, akik nem tudtak a helyszínen megjelenni, a polgárőrök kiszállítják a 23 élelmiszer csomagot, és 17 gyermeknek a karácsonyi ajándékot.

Dr. Ferenczi Attila kiemelte: nagyon fontos, hogy az emberek egymásnak adni tudjanak, pláne karácsonykor, mert vannak olyan családok, akiknek nem adatik meg az, hogy a fa alatt becsomagolt ajándékok legyenek. 

Bugyinszki Tamás, a Békéscsabai Városi Polgárőrség elnöke elmondta, hogy a karitatív programot tizedjére szervezték meg, és örömmel tölti el, hogy segíteni tudnak a családokon. 

Ezen felül a Horváth Cipó Kft. Pékség felajánlotta a december 24-én a boltjaikban megmaradt pékárut, ami több mázsa kenyeret és kalácsot jelent, valamint még öt család tűzifát is kap. Ezeket a felajánlásokat a városi polgárőrség még karácsony előtt átadja a rászorulóknak.

forrás: Behír.hu