Utat építettek a kétsopronyi polgárőrök

2015. február 23. 19:39
Utat építettek a kétsopronyi polgárőrök

Az Országos Polgárőr Szövetség „Tiszteletet az Éveknek, Biztonságot az Időseknek” program keretén belül egy idős házaspár tanyájához vezető utat javította meg a Kétsopronyi Polgárőrség.

Javítják az egyik tanyához vezető bekötőutat a Kétsopronyi Polgárőr Egyesület tagjaiKétsoprony külterületén, található az a tanya ahol egy házaspár éli minden napjait. Sajnos eltelt felettük az idő és jöttek a betegségek, ezekkel pedig a minden napi gondok.

„Szükségesnek láttuk, hogy megcsináljuk a bejárót ennek az idős házaspárnak - mondta a Kétsopronyi Polgárőr Egyesület elnöke Bontovicsné Poliák Mária. - Ne legyen egy 200 métereses bejáró akadálya, hogy mindennel el legyenek látva, ami elengedhetetlen napjainkban. Nagyon fontos, hogy az egészségi állapotuk miatt biztonságosan meg lehessen közelíteni a tanyájukat, be tudjon menni az orvos, vagy a betegszállító gépkocsi.”

Összefogtak hát a kétsopronyi polgárőrök, és megvalósították elképzelésüket, vagyis 2015. február 20-án megépítették a tanyához a bejárót - adta hírül Virág István, a Békés Megyei Polgárőr Szövetség sajtóreferense.