A rendőr szeme…

2016. február 26. 23:00
A rendőr szeme…

A rendőrség a társzervekkel közös ellenőrzést hajtott végre Miskolcon, a Kőpad dűlőben, amikor a Diósgyőri Rendőrőrs munkatársa észrevette, hogy egy villanyoszlopról, láthatóan házi barkácsolással kábelek „indulnak el” több ingatlan felé.

A Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrsének munkatársa 2016. február 18-án Miskolcon, a Kőpad dűlőben a társszervekkel közös ellenőrzésen vett részt. A területbejáráson ott volt még a Miskolc Bűnmegelőzési Centrum Polgárőr Egyesület, Lyukóvölgy és Vasgyár Polgárőr Egyesület képviselői, a Miskolci Önkormányzati Rendészet mezőőri szolgálata, a területileg illetékes önkormányzati képviselő és jelen volt az áramszolgáltató munkatársa is.

Az ellenőrzés során a Diósgyőri Rendőrőrs munkatársának feltűnt, hogy egy villanyoszlopról nem „szabvány” kábelek haladnak több lakott ingatlanba is. Az illegálisan bekötött vezetékek hat épületet láttak el árammal.

Az áramszolgáltató munkatársa megszüntette az illegális áramvételezést, a Miskolci Rendőrkapitányság pedig lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság