Köszönet Dövény polgármesterétől

2018. február 27. 16:27
Köszönet Dövény polgármesterétől
Dövény polgármesterének köszönőlevele a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetséghez.
Tisztelt Elnök Úr!
Dövény település polgármestereként tolmácsolni szeretném a falu lakosságának háláját Ön, és az Ön által irányított polgárőrök felé. A településünkön, február elején bekövetkezett tragikus bűncselekmény gyors felderítése és a kialakult helyzet kezelése jó példája a rendőrség, a polgárőrség és az önkormányzat közös együttműködésének. Az esemény felkorbácsolta és félelemmel töltötte el csendes falunk lakóit, azonban megmaradt a rend, az emberek megőrizték higgadtságukat, köszönhető a rendőrség és polgárőrség állandó jelenlétének.
Külön köszönet illeti meg Tóth Jánost, aki Jákfalva Polgárőr Egyesület elnökeként, a Kazincbarcikai Járás koordinátoraként, oroszlánrészt vállalt a szervezési és lebonyolítási feladatokból.
A környező települések polgárőrei is áldozatkészségükről tettek tanúbizonyságot, így a Felsőnyárád Polgárőr Egyesület, Jákfalva Polgárőr Egyesület, Múcsony Polgárőr Egyesület, Sajószentpéter Polgárőr Egyesület, Berente Polgárőr Egyesület, Kazincbarcika Polgárőr Egyesület, Sajóivánka Polgárőr Egyesület, Vadna Polgárőr Egyesület, akik 794 órában teljesítettek szolgálatot.
A köszönetnyilvánítás mellett kívánok Önöknek az elkövetkező időszakra jó egészséget és nyugodt szolgálati éveket.

Köszönettel és tisztelettel:
Szentgyörgyi Veronika
polgármester

Dövény, 2018. 02. 27.

(A levél pdf formátumban itt olvasható)