Balesetnél biztosítottak a polgárőrök

2019. augusztus 05. 12:51
Balesetnél biztosítottak a polgárőrök

A budapesti polgárőrök lezárták a helyszínt, miközben a mentők próbálták újraéleszteni a nőt.

A rendőrségi közleményben azt olvashatjuk, hogy 2019. augusztus 3-án 18 óra 15 perc körül Budapest X. kerületében, az Üllői út 112. szám előtt egy motoros és egy teherautó összeütközött.
A baleset helyszínére a polgárőrök közül elsőnek a kőbányaiak értek ki, később több további egység is csatlakozott hozzájuk. A polgárőrök elsődleges feladata a motoros újraélesztése alatt a helyszín körbezárása volt.
A budapesti autósok nevű internetes portál értesülései szerint R. Zsuzsanna, a minden hónap első szombatján megrendezett motoros felvonulásra indult, de végül nem csatlakozott a menethez. Amikor hazafelé motorozott, az Üllői út és az Ecseri út kereszteződése előtt egy autó sávváltás közben fellökte. A nő egy teherautó elé esett a motorjával, ami áthajtott rajta. A balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétvégi összesítője szerint 2019. augusztus 2-a és 4-e között a rendőrök 171 közúti baleset helyszínén intézkedtek, melyből öt halálos kimenetelű volt.

Vigyázzatok egymásra az utakon, " hogy mindenki hazaérjen" !