Főkapitányi elismerést kapott Kardos Pál

2020. május 16. 17:16

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője által adható legmagasabb szintű elismerést, a „Budapest közbiztonságáért” díjat kapta meg Kardos Pál, az Országos Polgárőr Szövetség Katasztrófavédelmi és oktatási alelnöke, a Budapest Polgárőr Szövetség elnöke. 


Kardos Pál veszi át a rangos elismerést dr. terdik TamástólA Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője által adható legmagasabb szintű elismerést, a „Budapest közbiztonságáért” díjat kapta meg Kardos Pál, az Országos Polgárőr Szövetség Katasztrófavédelmi és oktatási alelnöke, a Budapest Polgárőr Szövetség elnöke. Az elismerést dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest főkapitánya adta át május 15-én délelőtt a Rendőrségi Igazgatási Központban.

Kardos Pál
polgárőr köszönetét fejezte ki, majd kitért arra, hogy ez a díj minden polgárőr érdeme. Nagyon örültem a megtisztelő díjnak – kezdte. – Ugyanakkor úgy érzem, hogy ez az elismerés nem csak az enyém, hanem minden polgárőré, aki helytáll napról-napra. Köszönöm nekik, hiszen a koronavírus-járvány alatti veszélyhelyzetben is példamutatóan viselkedtek, segítettek és őrizték a közbiztonságot.

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/dijat-adott-at-budapest-rendorfokapitanya?