Lakossági Fórum Makkosházán

2016. július 12. 18:26
Lakossági Fórum Makkosházán
Szeged - Makkosházán tartották meg a Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program keretében szervezett lakossági fórumot 2016. június 29-én, mely a felvilágosító program első állomása volt.

A Bonifert Domonkos Általános Iskolában megtartott találkozón a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai bemutatták a megjelentek részére a Rendőrség és a Polgárőrség közös, országos projektjét, a Nagyvárosi Bűnmegelőzési Programot.
A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai vagyonvédelmi előadást tartottak, illetve bűnmegelőzési tanácsokkal látták el az érdeklődőket. Az áldozattá válás megelőzése érdekében vagyonvédelmi eszközöket osztottak szét a makkosházai lakosok között, akiknek megtanították a személyriasztó, a belépésjelző és az ajtóék használatát.
A körzet önkormányzati képviselője, valamint a településrészen élők nagy örömmel fogadták a Rendőrség és a Polgárőrség új kezdeményezését. Szegeden havonta egy alkalommal más-más településrészen kerül sor ilyen rendhagyó lakossági fórumra – tudatta Horváthné Cserfalvi Ibolya rendőr százados.