Polgárőrökkel ünnepelt a város

2019. szeptember 08. 20:15
Polgárőrökkel ünnepelt a város
Mórahalom 2019. augusztus utolsó hétvégéjén ünnepelte, hogy 30 éve nyilvánították várossá. Ennek az ünnepi rendezvénynek a keretein belül a polgárőrség is jelen volt.

 A helyi polgárőrség is bemutatta, hogy a társszervekkel hogyan dolgozik együtt. A rendőrség és a polgárőrség állományából illetékes személyeknek kérdéseket, javaslatokat tehettek fel a lakosok a közrend és a közbiztonsággal kapcsolatban egy kávé mellett.
Tűzoltók bemutattak egy „rendkívüli” esetet. Miszerint egy gépkocsi balesetet szenvedett, amelybe az utasok beszorultak. Riasztást a Mórahalmi Önkéntes Tűzoltó Egyesület kapta az esthez. Önkéntes tűzoltók szabadították ki a sérülteket. Gépkocsiban sérültek már nem tartózkodtak, amikor a kocsi kigyulladt. Oltási munkálatokat is a Mórahalmi ÖTE végezte el. Természetesen a helyszínen a bemutató alatt hivatásos tűzoltók is tartózkodtak és biztosították a bemutató biztonságos végrehajtását.
A polgárőrség a tűzoltó gépkocsik felvezetést, helyszín biztosítását hajtották végre, illetve a gépkocsival balesetet szenvedett utasokat a polgárőrök mutatták be. Végezetül, Mórahalom Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület megköszönte a Mórahalmi Polgárőrség több éves támogatását és segítségét - mondta el Sárközi László elnök.