Köszönet a futásbiztosításért

2017. október 26. 09:32
Köszönet a futásbiztosításért
A Budapesti Atlétikai Szövetség köszönetnyilvánító levele.

Budapesti Atlétikai Szövetség
1053. Budapest, Curia u. 3. Tel/Fax: 266-4125
E-mail: info@bpatletika.hu,  www.bpatletika.hu

Dr. Bilisics Péter Úr

Pest Megyei Polgárőr Szövetség
elnök
Budaörs

Tárgy: NATO RUN 2017 Futófesztivál

Tisztelt Elnök Úr!
Engedje meg, hogy ezúton fejezzem ki köszönetemet, és elismerésemet a Pest Megyei Polgárőr Szövetség polgárőr tagjainak, a 2017. szeptember 24-i NATO Futófesztivál sikeres lebonyolításban való együttműködéséért. A Rendezvény kiváló alkalom volt arra, hogy több mint 4.000 fő - köztük a Magyar Honvédség több mint 400 katonája és a NATO tag- és partner országainak katonái – mérhesse össze erejét, és erősíthesse a baráti és sportkapcsolatokat. Köszönöm azt az áldozatkész hozzáállásukat, hogy a Rendezvényen a PMPSZ részt vevő tagjai, nem polgárőrként vettek részt, hanem önként a sportot, a mozgást, az egészséges életmódot támogató személyként, ahogy tapasztaltam már egyéb más rendezvények során is.
Külön kiemelném a részt vett motorosok szakmai felkészültségét, professzionális munkáját, amivel segítették a Rendezvény lebonyolítását, a NATO Futáson résztvevő és azt tudósító média képviselőinek (pl: NATO TV) motoros szállítását.
Kérem Elnök Urat, hogy kiemelkedő munkájuk elismeréseképpen továbbítsa a Rendezvényen részt vett munkatársai, kollégái számára köszönetnyilvánításomat. Nekünk a rendezvényeinken a sportolók, a résztvevők biztonsága, mindennél többet ér, és nagyon örülünk, és szívesen dolgozunk együtt olyan szervezetekkel, akiknek ugyanez a filozófiája, álláspontja, és ezt tartja szem előtt.
Reményemet szeretném kifejezni, hogy a továbbiakban is számíthatunk az Önök szövetségének tagjaira különböző rendezvényeinken, akár polgárőrként, akár a sportot szerető, és azt támogató magánemberként.
Tisztelt Elnök úr, mind Önnek, mind munkatársainak, kollégáinak továbbí sikeres és eredményes szakmai munkát kívánok!

Budapest, 2017. október 18.

Tisztelettel
Sátor László
főtitkár
Budapesti Atlétikai Szövetség

A levél másolata itt olvasható