Köszönet a polgárőröknek

2014. július 30. 09:47
Köszönet a polgárőröknek
A Magyar Olimpiai Bizottság tagja mondott köszönetet a polgárőröknek a nemzetközi kerékpárverseny lebonyolításában nyújtott segítségért.
A Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség, és tagegyesülete a Kerékpársport 2000 Sportegyesület közös rendezésében valósult meg 2014. július 25-27 között hazánk legnagyobb kerékpáros eseménysorozata, a Central-European Tour.
Köszönetet mondott a polgárőröknek Törzsök Zsolt
Köszönetet mondott a polgárőröknek Törzsök Zsolt

Törzsök Zsolt, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság tagja kiemelte: A kerékpáros esemény balesetmentes lebonyolításához - komoly hagyományainkhoz híven, mint ahogyan tettük ezt eddig is minden alkalommal - kiválóan és hatékonyan működött együtt a szervezőkkel a polgárőrség. A sportág speciális szabályai miatt a verseny a nemzet számára létfontosságú világkupa pontokért zajlott, esszenciális részeként a hazai versenyzők olimpiai felkészülési programjának.


„Ilyen szintű eseményeknél ismét bebizonyosodott, hogy a versenyek sikeres és balesetmentes lebonyolításához a biztosítás csak a polgárőrök segítségével válhatott teljessé" - jelentette ki Törzsök Zsolt.