Köszönőlevél Papp Károly országos rendőr-főkapitánytól

2017. augusztus 15. 10:47
Papp Károly rendőr altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány írt köszönőlevelet a polgárőröknek a fáradtságot nem ismerő, elhivatott, áldozatos és fegyelmezett munkájukért, mellyel támogatták a 2017. évi úszó-, és hosszútávúszó-, műugró-, szinkronúszó-, és vízilabda világbajnokság, a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál és a Formula 1 Pirelli Magyar Nagydíj 2017. megrendezésével összefüggő rendőrségi munkát.

Dr. Túrós András úrnak,
Országos Polgárőr Szövetség
elnök
Budapest

Tisztelt Elnök Úr!
Az idei nyár kiemelt rendezvényeinek, eseményeinek biztosítási feladatai fokozott kihívást, komoly erőpróbát jelentenek a Rendőrségnek. Az eddigi eredményes és magas színvonalú végrehajtásban különösen fontos szerepet vállaltak az Országos Polgárőr Szövetség szervezetei és tagjai. Ezúton fejezem ki őszinte elismerésemet a polgárőrök fáradtságot nem ismerő, elhivatott, áldozatos és fegyelmezett munkájáért, mellyel támogatták a 2OI7. évi úszó-, és hosszútávúszó-, műugró-, szinkronúszó-, és vízilabda világbajnokság, a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál és a Formula 1 Pirelli Magyar Nagydíj 2OI7. megrendezésével összefüggő rendőrségi feladatok professzionális ellátását.
Köszönöm a konstruktív együttműködést, a segítő hozzáállást és a támogatást.
Kérem Elnök urat, tolmácsolja őszinte nagyrabecsülésemet és köszönetemet valamennyi, a feladatellátásban részt vevő polgárőr felé.
További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok!

Budapest, 2017. július 31.

Tisztelettel:
Papp Károly r. altábornagy
rendőrségi főtanácsos
országos rendőrfőkapitány


A levél másolata itt olvasható