Magyarország miniszterelnökének köszöntő levele

2017. június 26. 10:24
Magyarország miniszterelnökének köszöntő levele

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke levélben köszöntötte az Országos Polgárőr Szövetség vezetőit és valamennyi tagját a Nyíregyházán megrendezett XXIII. Országos Polgárőr Nap alkalmából.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Tisztelettel köszöntöm az Országos Polgárőr Szövetség vezetőit és tagjait.
Magyarország azért is erős és büszke európai ország, mert vannak polgárai, akik akár szabadidejük terhére is keresik azt, miként szolgálhatnának jobban hazájuknak és otthonuknak. Önök számtalan alkalommal bizonyították, hogy a magyar társadalom, a rendőrség, a honvédség és a kormány számíthat a polgárőrökre.
Köszönjük, hogy mindennapi feladataik során a család-, gyermek- és ifjúságvédelem, valamint a baleset-megelőzés mellett évek óta segítik a honvédelem munkáját is.  Hálásak vagyunk, hogy önkéntes szolgálatukkal biztonságossá teszik falvaink és városaink életét, és példát mutatnak a következő nemzedékeknek, melynek köszönhetően egyre több fiatal veszi büszkén magára a polgárőr egyenruhát.
Engedjék meg, hogy a magyar polgárőrség több mint negyedszázados, kitartó munkáját megköszönve ezúton kívánjak Önöknek a mai naphoz örömteli ünneplést, további szolgálatukhoz pedig sok sikert és jó egészséget!

Budapest, 2017. június 24.

Tisztelettel:
Orbán Viktor

A levél itt olvasható