Élet Úton Családi nap

Esemény időpontja: 2015. június 14. 11:30
Élet Úton Családi nap
Élet Úton Családi nap
Időpont: 2015. június 14.
Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai út 95.)

Az elmúlt évek közös erőfeszítései nyomán számos programmal, tevékenységgel gazdagodott a hazai közlekedésre felkészítés. Az ÉLET ÚTON program immár négy éve támogatja ezt a fontos területet, szervezi a gyermekprogramokat, részt vesz a gépjárművezetők felkészítésében, segíti a szülőket, családokat, s foglalkozik az idősödő közlekedők biztonságával.

A program támogatásával tavaly, a GRSP Magyarország Egyesület és a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. együttműködésével ÉLET ÚTON KRESZ-Pálya nyílt a Vasúttörténeti Parkban. A megnyitó napjára szervezett ÉLET ÚTON CSALÁDI NAP nagy sikerére való tekintettel 2015. június 14-én újra megszervezésre kerül.

Az ÉLET ÚTON Programra regisztráló családok ingyenesen látogathatnak el és tekinthetik meg a Vasúttörténeti Park színes kínálatát és az ÉLET ÚTON Program alapító tagjainak és partnereinek különböző, közlekedésbiztonsági témájú aktivitásait. A rengeteg program mellett a gyermekek kerekezhetnek majd az ÉLET ÚTON KRESZ-pályán, kipróbálhatják tudásukat a GRSP Magyarország Egyesület ügyességi kerékpáros pályáján, és a láthatósági programján egy vasúti kocsiban, megtekinthetik a Rendőrség szolgálati járműveit, a legkisebbek pedig a KRESZ-SULI programján tanulhatnak biciklizni; de lesz játékos vasúti kvíz, a Nemzeti Közlekedési Hatóság érdekes közlekedésbiztonsági játékokkal és tesztekkel készül, és a tesztelhetik tudásukat a közösségi közlekedéssel kapcsolatban a BKV Zrt. standjánál.

 A családi nap helyszíne: Magyar Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai út 95.

Időpontja 2015. június 14.

Tervezett program:

  • 11:30 – 12:00 „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel”, az ORFK-OBB rajzpályázatának díjátadó ünnepsége
  • 12:00 – 13:00 Ebéd
  • 13:00 – 13:30 Ütközési szimuláció NOHAB mozdonnyal
  • 15:00 – 16:00 HandaBanda zenekar koncertje

A jelentkezés módja: a linkre kattintva lehet regisztrálni a rendezvényre.

https://docs.google.com/forms/d/1474hvkyC5bfLwrae4pK0YusVkPpNRGR2H9Z2b1qApBk/viewform

 

http://www.vasuttortenetipark.hu/