Elismerést kaptak a dunaújvárosiak

2016. június 14. 23:03
Elismerést kaptak a dunaújvárosiak
Tizenkilencedik. alkalommal köszönték meg azoknak a segítségét, akik a dunaújvárosi közbiztonságért kiemelkedően sokat teljesítenek. A rendőrök, tűzoltók, mentők mellett polgárőrök is kaptak elismerést.

A Dunaújváros Megyei Jogú Város 2016. június 9-én tartott képviselő testületi ülésén köszöntötték azokat a rendőröket, tűzoltókat, mentőket, polgárőröket, büntetés-végrehajtási dolgozókat, illetve civileket, akik kiemelkedően sokat tettek Dunaújváros közbiztonságáért.

A Dunaújváros Közbiztonságáért elnevezésű önkormányzat által alapított díj mellett, a város vezetői már hosszú évek óta fontosnak tartják a kimagasló munka elismerését. Ezért a Közbiztonsági és Rendvédelmi hónap részeként - a programban való eredményes részvételt és az egész éves kitűnő munkát elismerendő - Dunaújváros önkormányzata dicsérő oklevelek és értékes tárgyjutalmak átadásával ismeri el, illetve köszöni meg a díjazottaknak.
Így volt ez idén is, amikor Nagy Zoltánné, a Közbiztonsági és Társadalmi kapcsolatok bizottságának elnök-helyettese, Udvardi Sándor, a Dunaújváros és Környéke Közbiztonságáért Közalapítvány elnöke és Orosz Csaba tűzoltóparancsnok adták át az elismeréseket.

A díjazottak között volt:

  • Peczen Antal, a Pannon Polgárőrség vezetője
  • Balogh István, a Dunaújvárosi Táborállási Polgárőrség tagja
  • Drága Róbert, a Dunaújvárosi Városvédő Polgárőrség vezetője
  • Lovasi József, a DUPENT Polgárőrség tagja.