Évet értékelt a bicskei rendőrkapitány

2016. február 19. 16:40
Évet értékelt a bicskei rendőrkapitány

Dr. Balázs Sándor rendőr alezredes a Bicskei Rendőrkapitányság 2015. évben végzett tevékenységét értékelte február 19-én, ahol azt is elmondta: Kiváló a kapcsolat a Polgárőrséggel.

A kapitányságvezető 2016. február 19-én ünnepi állománygyűlés keretei között értékelte az elmúlt évet. Kiemelte, hogy a bicskei rendőrök nagy kihívásokkal néztek szembe az elmúlt esztendő során, azonban derekasan helytálltak, amelyet bizonyít, hogy a kapitányság illetékességi területén az elkövetett bűncselekmények száma csökkent és a felderítési eredmények is javulást mutattak. Hangsúlyozta, hogy a kiemelt bűncselekményi kategóriákban szintén javuló tendenciák mutatkoztak, rablás bűncselekmény a 2015. évben nem történt, a betöréses lopások és rongálások felderítésében komoly eredményeket értek el.
A rendőrkapitány az önkormányzatokkal, a polgárőrségekkel és állampolgárokkal történő kapcsolattartást kiválónak minősítette.

Dr. Varga Péter r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszönetét fejezte ki a bicskei rendőrök munkájáért és családtagjaik támogatásáért. Teljesítményüket kiválóra értékelte. A jövőre nézve az elért célok megtartását határozta meg, mint fogalmazott a jó eredmény megtartása sokkal nagyobb erőfeszítést igényel, mint annak elérése.