Segítség a határvadász toborzásban

2016. szeptember 15. 13:17
Segítség a határvadász toborzásban
A Polgárdi Rendőrőrs a Mezőszentgyörgyi Polgárőr Egyesület segítségével kezdte meg a Határvadász toborzást. Legutóbb szeptember 10-én Polgárdiban és Sárkeszin várták a téma iránt érdeklődőket.

A rendőrség munkatársai, valamint a polgárőrök a határvadász képzésről szóló kiadványokkal várták az érdeklődőket 2016. szeptember 10-én, Sárkeszin, a falunapon és Polgárdiban.  A toborzó csoport széleskörű tájékoztatást nyújtott azoknak, akik hivatásos szolgálatra szeretnének jelentkezni. A Sárkeszi falunapon a Mezőszentgyörgyi polgárőrök a fiataloknak kerékpáros ügyességi versenyt is tartottak, melyen a legügyesebbeket ajándékkal jutalmazták.

A rendőrök és a polgárőrök mindkét helyszínen felhívták a figyelmet arra, hogy a jelentkezés feltételeiről személyesen is kaphatnak információt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamint a megye rendőrkapitányságain mindazok, akik határvadászok szeretnének lenni - közölte Sztronga Bettina, a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség sajtóreferense.