Autót kaptak a győri polgárőrök

2020. augusztus 10. 18:47
Autót kaptak a győri polgárőrök
Győr közbiztonságának erősítése érdekében egy új szolgálati gépjárművet adományozott dr. Dézsi Csaba András polgármester a győrszentiváni Új Erő Polgárőr Egyesületnek. 

„Győrszentiván önmagában is sok ezer győri otthona, ezért fontos, hogy megfelelő infrastruktúra álljon a polgárőrök rendelkezésére” – fogalmazott a polgármester a Suzuki Vitara Hybrid átadásakor. Mint mondta, elismerést érdemelnek azok az emberek, akik számára olyan fontos a közösség, hogy önként, szabadidejüket feláldozva járulnak hozzá a közbiztonság erősítéséhez.
Varga József a Győrszentiváni Új Erő Polgárőr Egyesület elnöke köszönetet mondott a támogatásért. Mint mondta, ez egy hatalmas segítség a munkájukhoz, amit továbbra is a szentivániak és általában a győriek érdekében kívánnak végezni.
Csaplár Zoltán a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség elnöke hozzáfűzte, a közrend és a közbiztonság erősítése érdekében nagyon fontos az együttműködés, amely Győrben egyre erősebb. Hozzátette, az adomány nem csak a polgárőrök munkáját segíti, de egyben egy pozitív visszajelzés is feléjük, amely újabb motivációt adhat az elhivatott önkénteseknek.
Dr. Sik Sándor önkormányzati képviselő a győrszentivániak nevében mondott köszönetet. Kiemelte, a szervezet ma már több mint 35 taggal rendelkezik, szerves részei a városrész közösségi életének, jól ismerik az itt lakókat, és tudják, hogy mire kell figyelni a városrészben.  

(Forrás: Győrplusz.hu)