Polgárőrök segítik a légfegyveres Európa-bajnokságot

2016. február 29. 21:57
Polgárőrök segítik a légfegyveres Európa-bajnokságot
A Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség egyesületei négy napon keresztül segítik a Győri Audi Arénában zajló légfegyveres Európa-bajnokságot.


A polgárőrök a fegyverraktárakban és a parkolóban látnak el önkéntes szolgálatot, segítve a kontinensviadal biztosítását és a versenyzők fegyvereinek biztonságát. A Polgárőrök mellett 14. életévüket betöltött győri iskolás önkéntesek végzik az adminisztrációt.
Csaplár Zoltán a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség elnöke elmondta, hogy kiemelt hangsúlyt fektetnek a megyében a Polgárőrök sport aktivitására, így örömmel segítik az Európa-bajnokságot. A Polgárőrök mellett adminisztrációs tevékenységet végző fiatalok érdeklődéssel fordulnak az Ifjú polgárőrré válás lehetősége felé.

Az Európa Bajnokság biztosításában közreműködött a Téti, Lázi, Mosonszentmiklósi, Szerecsenyi, Dunaszegi, Bakonyszentlászlói, Gyömörei, Gyarmati, Győrasszonyfai, Kunszigeti, Nyúli, Écsi, Csikvándi, Abdai, Lövői és a Koroncói Polgárőr Egyesületek. Összesen a 4 nap alatt 51 fő polgárőr.