Szemétszedés Nagybajcson

2016. május 01. 20:54
Szemétszedés Nagybajcson
Mások mellett diákok, pedagógusok és önkormányzati képviselők is részt vettek a polgárőrök által koordinált és április 30-án megtartott TeSzedd – Önkéntesen a tiszta Magyarországért hulladékgyűjtési akcióban Nagybajcson.
Nagybajcs apraja, nagyja csatlakozott 2016. április 30-án az országos TeSzedd! szemétszedési akcióhoz, amiben a Nagybajcsi Pajzs Polgárőr Egyesület a tevékeny munka mellett a koordinátori szerepet is felvállalt.

A polgárőrök a Győri Rendőrkapitánysággal együttműködve, a helyi körzeti megbízott szoros közreműködésével gondoskodtak a település szeméttelenítéséről. Teilinger Imre a Nagybajcsi Pajzs Polgárőr Egyesület tájékoztatása szerint megtisztításra került Nagybajcs kül- és belterülete, illetve a településsel határos hat kilométeres Duna-parti szakasz, ahol összesen 108 zsák szemetet gyűjtöttek össze. Teilinger Imre kiemelte, hogy a polgárőrök mellett a szemétszedésben részt vettek a Vörösmarty Mihály iskola diákjai és tanárai, a Napsugár óvoda és bölcsőde dolgozói, valamint szülők, fiatalok, az egyházi és önkormányzati képviselők, illetve a helyi nyugdíjas klub tagjai.