Közbiztonsági Egyeztető Fórum Debrecenben

2019. november 19. 14:05
Közbiztonsági Egyeztető Fórum Debrecenben
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Debreceni Rendőrkapitányság vezetői egyeztettek a járás képviselőivel.
A Debreceni Rendőrkapitányságon rendezték meg 2019. november 15-én a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot.
A fórumon dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya értékelte a járás bűnügyi, közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetét, majd ismertette a Debreceni Rendőrkapitányság elért eredményeit és kitűzött céljait. A megbeszélésen részt vettek a rendőrkapitányság illetékességi területén található települések alpolgármesterei, a járási hivatal vezetője, oktatási és szociális intézmények vezetői, valamint egyházak, polgárőr egyesületek képviselői is.
Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya a fórumon Szent György emlékplakettet adományozott Kiss Károlynak, az Őrláng Közlekedési Polgárőr Közhasznú Egyesület elnökének és Új Istvánnak, a Debrecen Kertségi Polgárőr Egyesület elnökének a rendőrség és a polgárőrség együttműködése érdekében végzett tevékenységükért, valamint a bűnmegelőzés és a közbiztonság területén végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként.

A résztvevők az értékeléseket követően kérdéseket tettek fel és egyeztettek a további eredményes, közös munka érdekében.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság