Autót és kerékpárt kapott a Polgárőrség Baján

2016. január 20. 11:05
Autót és kerékpárt kapott a Polgárőrség Baján

Egy használt Lada Nivát, és két új kerékpárt adtak át ünnepélyesen január 16-án Baján, a helyi Polgárőrségnek.

A Bajai Polgárőr Egyesület 2016. január 16-án, a bajai Városháza udvarán vette át a használt, de jó állapotban lévő LADA NIVA személygépkocsit és azt a kettő kerékpárt, amelyet a Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége adott használatukba.
A terepjáró gépkocsival a bajai polgárőrök olyan külterületi település részekre is eljuthatnak, ahova a nehéz útviszonyok miatt eddig kevésbé volt lehetőségük, a kerékpárok pedig a város belső részén jelentenek segítséget a figyelő, járőr illetve a jelzőőri feladataik ellátásában.

Fercsák Róbert és dr. Fekecs Dénes átadják az autót és a kerékpárokat a Bajai PolgárőrségnekA járművek átadásán jelen volt Fercsák Róbert Baja város polgármestere, András István rendőr ezredes, bajai rendőrkapitány, dr. Fekecs Dénes az Országos Polgárőr Szövetség elnökhelyettese és a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége elnöke, Glavatity András a megyei polgárőrség, bajai járási koordinátora, Bokányi Zoltán a Bajai Polgárőr Egyesület elnöke, valamint az egyesület több tagja is.


(Fotó: Bokányi Zoltán)