Autóversenyt biztosítottak a polgárőrök

2014. június 10. 23:18
Autóversenyt biztosítottak a polgárőrök
A rekkenő hőség ellenére is sikeresen biztosították az ötödik tótkomlósi városi autóversenyt két megye polgárőrei.
Motorok zajára ébredt Tótkomlós városa Pünkösd vasárnapján, hiszen akkor került megrendezésre az ötödik Tótkomlós Városi Autóverseny. A technikai sportok szerelmesei szikrázó napsütésben foglalták el a város területén kialakított versenypálya melletti területeket. Égtek az abroncsok, bőgtek a motorok a kánikulai hőségben.

A közlekedés elől majdnem „hermetikusan" lezárt versenypályát Békés megyéből a békési, a kaszaperi, a mezőkovácsházai, az orosházai, a végegyházai, Mezőhegyes mindkét egyesülete és a Tótkomlós polgárőrsége, míg Csongrád megyéből a nagyéri és a kardoskúti polgárőrök biztosították. Emellett útmutatással szolgáltak az érdeklődőknek a biztonságos közlekedés illetve a terelő utak felől.

 

Virág István a Békés Megyei polgárőrök Szövetsége sajtósa szerint Tótkomlóson nagyon jó a kapcsolat a város lakosai és a Polgárőrség között. Jó példa volt erre, hogy a kánikulai hőségben a biztosítást végző polgárőröket több esetben is frissítő italokat, gyümölcsöt adtak a városlakók, sőt nem egy esetben még széket is adtak.