Az előfizető beleegyezése kell az NMHH-nak

2014. május 21. 18:35
Az előfizető beleegyezése kell az NMHH-nak
Módosítja a polgárőr flotta szerződését a Magyar Telekom, de sem a tarifacsomag, sem a beszélgetési idő ára nem változik. A kiadott hivatalos tájékoztatás szerint csupán adminisztratív változtatásról van szó.
Szerződésmódosításról szóló tájékoztató anyagot kaptak, vagy kapnak a napokban a Magyar Telekomtól az OPSZ T-Mobile flottához tartozó rádiótelefon előfizetők, mert a mobilszolgáltatónak meg kell felelnie a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elvárásainak, és ez az anyag hiányzik a szerződéseknél.
A Magyar Telekom NYRT. Üzleti Értékesítési Igazgatósága felhívja a figyelmet, miszerint „Az NMHH felhívása miatt, adminisztrációs okokból küldte ki a Magyar Telekom Nyrt. az ügyfeleinek a mellékelt dokumentumokat, amik nem változtatnak az OPSZ egyedi megállapodásán. Amennyiben nem reagálnak az ügyfelek a kiküldött levélre, abban az esetben elfogadottnak tekintjük és megfelelnek az NMHH elvárásainak."

Szy Gábor, a polgárőr telefoncsomagot kezelő Monitoring-2003 Kft. ügyvezetője tájékoztatása szerint, ez a szerződésmódosítás nem változtat semmit az OPSZ flotta feltételeiben, sem árat, sem hűségidőt nem változtatnak, a szerződésmódosítás csupán az adminisztrációhoz kell.