Bodrogai Sándor köszöntése

2015. július 25. 12:03
Bodrogai Sándor köszöntése

Bensőséges ünnepség keretében, a tisztségviselői értekezletet követő ebéden, a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központ VIP-termében köszöntötte az Országos Polgárőr Szövetség tisztségviselői kara 80. születésnapja alkalmából Bodrogai Sándort, az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület vezetőjét. Akit erre az ünnepségre elkísért Bárdos Zoltán, a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség elnöke is.

A tisztségviselők és a maga nevében dr. Túrós András, az OPSZ elnöke köszöntötte az ünnepeltet. – Bodrogai Sándor nem egy a kétezer polgárőr egyesületi vezető közül, hanem ő az esztergomiak vezetője. Akiről dicshimnuszokat zeng a Suzuki gyár vezetése éppúgy, mint Esztergom polgármester asszonya, vagy éppen Paskai László bíboros, ny. Esztergom-budapesti érsek – kezdte köszöntő szavait az OPSZ elnök. Aki a továbbiakban felemlegette: Bodrogai Sándornak köszönhető, hogy az esztergomi önkéntes bűnmegelőzők példaként állíthatóak az ország polgárőrei elé, hogy Esztergomban, s ennek köszönhetően a megyében is javult a közrend, a közbiztonság. Kiváló kapcsolatainak köszönhetően a polgárőrökre mindig és mindenkor számíthat a város vezetése és a velük együttműködő partnerek sokasága. Dr. Túrós András köszöntője végén további sikereket, hosszú, boldog életét kívánt az ünnepeltnek, majd átadta az OPSZ ajándékát, egy Ajka kristály pohárkészletet.

Meghatott szavakkal mondott köszönetet a megemlékezésért az ünnepelt, aki úgy fogalmazott: ez az elismerés is további tettekre sarkallja. Mert – bár elhangzott, hogy példaként állíthatóak az ország polgárőrei elé – tennivalójuk még nekik is bőven akad. Hogy minden elvárásnak megfeleljenek, még többet, jobban kell tenniük a jövőben Esztergom és a megye polgárai biztonságának érdekében.

(Tóth Zoltán)