Borbély Zoltánra emlékeztek

2014. február 11. 21:53
Borbély Zoltánra emlékeztek
A 2008. február 11-én a szolgálatteljesítés közben hősi halált halt Borbély Zoltán posztumusz rendőr hadnagyra való megemlékezés napja Dorogon és Esztergomban.

A Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság emlékünnepség keretében Dorogon 2014. február 11-én 10 órakor Borbély Zoltán rendőr hadnagy sírjánál emlékezett és koszorúzott.
Az eseményen a Komárom-Esztergom Megyei Főkapitányság részéről Farkas Gábor, rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, megyei főkapitány, valamint a megye városi rendőrkapitányságainak vezetői, Czomba Péter tűzoltó ezredes, a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, a társszervek vezetői, valamint az Országos Polgárőr Szövetség és az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület nevében Bodrogai Sándor elnök és Simon János csoportvezető koszorúzott. A térség polgármesteri hivatalainak vezetői is elhelyezték az emlékezés virágait.
Mint az utóbbi évekkben, úgy idén is az Esztergom Városi Rendőrkapitányságon a ma már országos rendőrségi véradónappá nőtt esemény keretein belül véradó napot rendeztek, igen nagy létszámmal, amelyen részt vettek a Rendőrség, Polgárőrség, társszolgálati szervek, valamint az iskolák dolgozói, diákjai, és a környékbeli állampolgárok.