Hatékony az újonnan alakult tiszatenyői polgárőrség

2014. július 23. 21:03
Hatékony az újonnan alakult tiszatenyői polgárőrség
Alig egy hónapja kezdte meg munkáját a Tiszatenyői Polgárőr Egyesület, de máris szép eredményeket értek el a bűnmegelőzés területén.
A napokban a helyi körzeti megbízottal közösen láttak el szolgálatot a tiszatenyői polgárőrök, amikor tetten értek és elfogtak két fiatalt, akik kerékpárokat loptak. A gyanúsítottakról hamar kiderült, mindketten nevelőotthonból szöktek meg, körözi őket a rendőrség.

- Tizenöt fővel alakult meg az egyesületünk Tiszatenyőn - mondta el Szujó Balász elnök, aki hozzá tette - Az elmúlt hónap során már sikerült kialakítani a szolgálati rendszerünket, feltérképezni a települést. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy úgy alakítsuk ki járőrútvonalainkat, hogy azok érintsék a vasútállomás, a külterületi állattartó telepeket, valamint az iskolát és az önkormányzati épületek környékét. Nagyon jó az együttműködés a helyi körzeti megbízottal, napi kapcsolatot tartunk fenn vele. Bízunk benne, hasonlóan eredményesen tudunk majd a jövőben is dolgozni és még biztonságosabbá tenni Tiszatenyőt.

(Erdős Csaba)