Ismét pályázatot nyert a Szegvári Polgárőr Egyesület

2015. szeptember 04. 18:25
Ismét pályázatot nyert a Szegvári Polgárőr Egyesület

Alig tudtak felocsúdni az örömtől a Szegvári Polgárőr Egyesület tagjai, a település lakói és az egyesület támogatói a sikeres Suzuki Vitara Allgrip típusú személygépkocsi nyertes határozatának kézhezvétel után.

A kitartó munkának és pályázati kedvüknek eredményeképpen újabb nyertes pályázattal büszkélkedhet a Csongrád megyei mintegy 30 tagot számláló egyesület.  Ezúttal a Hankook Tire Magyarország Kft-hez benyújtott gumiabroncs pályázatuk győzedelmeskedett. A nyertes pályázatnak megfelelően térítésmentesen juthatnak hozzá a 4 darab 165/65 R 14 téli és 4 darab 165/65 R 14 nyári gumiabroncsokhoz.

A téli és nyári gumiabroncsokat egyaránt az egyesület tulajdonában lévő Suzuki Wagon-R Plusz 1.3 GLX típusú személygépkocsihoz használják fel. Nagy szükség is lesz rá, hiszen ezek a kiváló minőségű abroncsok maximális teljesítményt, és biztonságot nyújtanak a sokszor szélsőséges  időjárási körülmények között szolgálatot teljesítő polgárőrök kollégák számára. Ünnepélyes átadás-átvételre várhatóan 2015. év szeptember hónap végi-október hónap eleji időpontban kerül sor a Hankook Tire Magyarország Kft. telephelyén, Rácalmáson – mondta Privóczki Zoltán elnökhelyettes, Járási koordinátor.