Jótékonysági focigála Tamásiban

2015. október 15. 15:02
Jótékonysági focigála Tamásiban
2015. október 11- én, a Tamási Polgárőr Egyesület szervezésében, 13 órai kezdettel, megredezésre került a jótékonysági focigála, melynek célja a helyi polgárőr egyesület támogatása volt. Az eseménynek a Vályi Péter Szakképző Iskola sportcsarnoka adott otthont.

Péter Csaba, a Tamási Polgárőr Egyesület elnöke köszönetet mondott a gála "megálmodóinak" Lakos Antalnak és Horváth Gyulának, majd mint házigazda köszöntötte a megjelenteket, és elmondta, hogy ezt az eseményt azért hozzák létre, hogy ezzel is növeljék az egyesületek közt a barátságok megkötését és megtartását.
A játékszabályok ismertetése után megköszönte a támogatóknak a támogatást, akik nélkül a focigála nem jöhetett volna létre.

Péter Csaba és Széles János (középen) a futballgála megnyitójánSzéles János, a Tolna Megyei Polgárőr Szövetség elnöke beszédében kiemelte, hogy nagyon örül az eseménynek és megköszönte a Tamási Polgárőr Egyesületnek, hogy ilyen lelkes kezdeményezéssel megszervezték ezt az eseményt. Reményét fejezte ki, hogy ezzel egy hagyomány veszi kezdetét és jövőre már egyre több egyesület hozza és nevezi be csapatát, mert mint elmondta a jövő a fiatalságé és a sporté.

Az focigálára hat csapat nevezet be. A mérkőzések sportszerűen és barátságosan zajlottak le. Az egyesület a vendégcsapatokat egy tál vadpörkölttel is megvendégelte mely nagyon finom volt.

Az eredményhirdetésre kora este került sor. A díjakat Lőwinger Zoltán, az OPSZ webfőszerkesztője, Péter Csaba a Tamási Polgárőr Egyesület elnöke és Lakos Antal egyesületi tag adták át. Lőwinger Zoltán a legfiatalabb ifjú polgárőrnek egy  ajándékcsomagot adott át.

A focigála eredményei:
I.hely: Budai Street nevű csapat
II. hely: Lehetetlen Nem Létezik nevű csapat
III.hely: Nyugdíjasok nevű csapat
Legifjabb polgárőr focista: Lakos Gábor
Legsportszerűbb csapat: Garage FC. /Siófok/
Gól király: Horváth Kálmán 13 góllal.
A Csipet-Csapat és T.P.E. nevű csapatok 1-1 emléklappal lettek gazdagabbak.

Természetesen az emléklap minden csapatnak járt.

Zóka Benjámin