Középpontban a biztonságos közlekedés

2021. november 22. 13:05
Különleges közlekedésbiztonsági programot indított a Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület, amelyben rendőröknek nyújtanak átfopgó, ismeretbővítő képzést.

20211122-kvpokt- A KVP csapat mindig szerette és nagy hangsúlyt fektetett a közlekedésbiztonságra,a képzésre és a megelőzésre - mondta el Plutzer Attila, az egyesület vezetője, aki csapattársaival korábban sorra megnyerték az OPSZ közlekedési versenyeit. - Az elmúlt évek alatt hatalmas tudásbázist építettünk fel, amelyet meg szeretnénk osztani mind a polgárőrökkel, mind pedig a társhatóságok munkatársaival. A cél a biztonságos közlekedés! Ezt a gondolatot követve online képzési rendszert indítottunk, amelyet személyes oktatások és gyakorlati lehetőséggekkel is kiegészítettünk. Legutóbb a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság vezetője kérte fel a KVP-t, hogy az állomány részére tartsunk oktatást - tette hozzá Plutzer Attila.

A rendőrség munkatársai számára a csapat egy profi képzési tematikát állított össze, amely a szolgálatellátással kapcsolatos közelekdési ismereteket tartalmazta, majd ez kiegészült vezetéstechnikai tréningel is.

szöveg és fotó: KVP