Példás pályaszolgálat a Nemzeti Lovardában

2021. szeptember 23. 11:49

Lovas polgárőrök biztosították a Nemzeti Lovardában megrendezett díjugrató versenyt.

 

20210923-besilovas

Mozgalmas hétvége áll az Országos Polgárőr Szövetség Lovas és Kutyás Tagozatának lovasai mögött, hiszen egy régiós díjlovas verseny biztosításában, valamint lebonyolításában vettek részt a Budapesten. 

A díjlovagló szakág felkérésének eleget téve az OPSZ Lovas és Kutyás Tagozatának tagjai munkával töltötték a hétvégét. Az elsősorban Jász-Nagykun-Szolnok megyéből érkező lovas csapat két napon át segítette a Közép-Magyarország Régió Díjlovagló Bajnokság döntőjének lebonyolítását a Nemzeti Lovardában.

- Elsősorban a pályaszolgálatban segítettük a szervezők munkáját, amely igen sokrétű feladatokban mutatkozott meg – mondta el Lengyel Zsuzsa a csoport vezetője, a Besenyszög Polgárőr Egyesület lovas csapatának a tagja. – A két nap alatt összesen 19 lovas adott szolgálatot a lovardában, akik Abonyból, Rákóczifalváról, Rákócziújfaluból és Besenyszögről érkeztek. Tényleg sokszínű munkát végeztünk, hiszen a pályazárástól egészen az adminisztratív feladatokig mindenben részt vettük – mondta a lovas polgárőr.

A verseny két napja alatt példásan helyt álltak a lovasok, hiszen minden rájuk bízott feladatot maximális pontossággal hajtottak végre, ezzel is elősegítve a Közép-Magyarország Régió Díjlovagló Bajnoksága döntő zavartalanságát.

szöveg: Erdős Csaba
fotó: Gudmon Kata