Polgárőr családi nap Écsen

2015. október 02. 14:29
Polgárőr családi nap Écsen

Családi napot tartott Écsen a polgárőr egyesület 2015. szeptember 5-én. Ennek keretén belül használatba vehettük a polgárőr egyesületünk által kialakított vizesblokkot és az új garázskapukat.

A családi napon előadás volt az iskolásoknak a kábítószerek káros hatásairól. Az idősebb korosztálynak a „Tisztelet az éveknek biztonságot az időseknek” program keretében tartott előadást a Pannonhalmi Rendőrőrs munkatársa.

Az előadások után egy szép verssel és néptánc előadással köszöntötték az időseket az iskolások. Ezt követően együttműködési megállapodást kötött a Polgárőr Egyesület és a Hegyalja Egyesület. A két civil szervezet már eddig is segítette egymás munkáját, de ezen túl még szervezettebben szeretnék folytatni a közös munkát (rendezvények biztosítása, szervezése, szemétgyűjtés, stb.).

A hagyományőrző egyesület tagjai szintén egy néptánc előadással kedveskedtek a jelenlévőknek. A jó hangulatot a Győrsági Harmonikások biztosították.

A finom pörköltek mellé a nagy ritkaságnak számító régi tábori kemencében készült a sült kenyér, aminek hatalmas sikere volt. Jó hangulatú baráti beszélgetéssel zárult a családi nap, amit a kissé borongós idő sem tudott elrontani.